Στρατιωτική Δίαιτα 3 Ημερών – Χάστε 2,5 Κιλά σε Τρεις Ημέρες

Ονομάζεται “Στρατιωτική Δίαιτα”, αλλά συνήθως είναι γνωστή ως “Δίαιτα 3 Ημερών”. Με 1500 θερμίδες την ημέρα, υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να χάσετε τουλάχιστον 2,5 κιλά μέσα σε τρεις ημέρες!

Διαβάστε το άρθρο και κατεβάστε τα PDF αρχεία με αναλυτικές πληροφορίες για την δίαιτα.

➠ Μην ξεχάσετε να κάνετε share!

Στρατιωτική Δίαιτα 3 Ημερών

Η στρατιωτική δίαιτα είναι αποτελεσματική επειδή έχει λίγες θερμίδες και δρα σαν μια μορφή διακοπτόμενης νηστείας/ασιτίας.

Αυτό το είδος νηστείας διαφοροποιεί το σύστημα του οργανισμού, βοηθά στην αύξηση του μεταβολισμού και μειώνει τον κίνδυνο για διαβήτη.

Ο συνδυασμός των χημικών ενώσεων ενισχύει τον μεταβολισμό και βελτιώνει την πρόσληψη θρεπτικών ουσιών. Παρότι αυτή η δίαιτα θεωρείται κατά κάποιον τρόπο νηστεία, το σώμα σας δεν θα μπει σε κατάσταση ασιτίας.

Με αυτή την δίαιτα παίρνετε τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα σας με την ελάχιστη θερμιδική πρόσληψη.

  • Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα της στρατιωτικής δίαιτας τριών ημερών, κάντε κλικ εδώ.
  • Για να κατεβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εφαρμογή της, καθώς και για τον τρόπο που λειτουργεί, κάντε κλικ εδώ.

*) Κάντε δεξί κλικ και “αποθήκευση ως” για να κατεβάσετε τα αρχεία στον υπολογιστή σας.

Σημείωση για την δίαιτα 3 ημερών.

Μην την ακολουθήσετε για περισσότερες ημέρες. Όλες οι χημικές δίαιτες που κυκλοφορούν και ορίζουν συγκεκριμένο αριθμό ημερών, αν ακολουθηθούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από το κανονικό, μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα.

Είναι επίσης καλό να ξέρετε, ότι αν τις ακολουθήσετε για περισσότερες ημέρες, δεν θα έχετε την ίδια αποτελεσματικότητα στο κάψιμο λίπους.

Φροντίστε λοιπόν να ακολουθείτε υπεύθυνα ένα πρόγραμμα αδυνατίσματος και να μην παρασύρεστε από το ότι κρατάει λίγες μόνο ημέρες.

Σκοπός δεν είναι να χάσετε τα κιλά όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αυτό που θα πρέπει να επιδιώκετε, είναι να μην τα πάρετε πάλι πίσω όταν θα σταματήσετε να κάνετε δίαιτα!

Η δίαιτα 3 ημερών μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε από δυο μέχρι τρία κιλά μέσα σε τρεις μόνο ημέρες. Μετά καλό θα ήταν να συνεχίσετε με κάτι πιο εύκολο και υγιεινό.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *