Σχετικά Με Εμάς – About Us

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας!

Προσπάθεια μας μέσα από το Diaita.net.gr, είναι να δημιουργήσουμε άρθρα με αξιόλογο περιεχόμενο, γραμμένα σε απλή γλώσσα και όσο το δυνατόν πιο περιεκτικά.

Πριν συνεχίσουμε, αν θέλετε να μας ακολουθήσετε στο Facebook, μπορείτε να το κάνετε πατώντας εδώ.

Όπως θα έχετε καταλάβει, αντικείμενο μας είναι η δίαιτα και το αδυνάτισμα, ενώ κατά καιρούς δίνουμε και συμβουλές σχετικά με την διατροφή γενικότερα, την ψυχολογία και την άσκηση.

Σημαντικό κομμάτι της προσπάθειας μας, είναι η αξιολόγηση προϊόντων αδυνατίσματος, που ξεχωρίσαμε από την πληθώρα που κυκλοφορεί στην χώρα μας.

Πολλές φορές αναδημοσιεύουμε περιεχόμενο από άλλες σελίδες, το οποίο θεωρούμε ότι μπορεί να προσφέρει αξία στους αναγνώστες μας.

Πάντα σημειώνουμε την πηγή της πληροφόρησης μας και πάντα προσθέτουμε την δική μας γνώμη ή τις δικές μας πρόσθετες πληροφορίες.

Σκοπός μας είναι κάθε φορά που δημοσιεύουμε κάτι, να έχουμε προσφέρει αυτό το “κάτι παραπάνω” στους αναγνώστες μας και όχι απλά να παραθέτουμε βαρετές πληροφορίες.

Οι Συνεργάτες Μας

Στην σελίδα μας είμαστε ανοιχτοί σε ανθρώπους που έχουν γνώσεις και/ή μεγάλη εμπειρία σχετικά με την δίαιτα, την διατροφή και το αδυνάτισμα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να γράψετε κάποιο άρθρο για εμάς ή έχετε κάποια ίδια για μια πιθανή συνεργασία μας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιώργος Καρτάλιας

Είναι δημιουργός του ArxizoDiaita.gr και τα άρθρα του έχουν να κάνουν κυρίως με την ψυχολογία στο αδυνάτισμα.

Αν και έχει λογαριασμούς κυριολεκτικά σε όλα τα social media, οι περισσότεροι funs του προτιμούν να επικοινωνούν μαζί του μέσω της σελίδας του στο Facebook.

Δείτε το προφίλ και τα άρθρα του στην σελίδα μας, εδώ:
➠  Γιώργος Καρτάλιας

Κατερίνα Κανελάκη

Είναι blogger εδώ και πολλά χρόνια στο Katerina-Kanelaki.blogspot.gr και τα άρθρα της κυρίως αφορούν συμβουλές για το αδυνάτισμα και αξιολογήσεις προϊόντων αδυνατίσματος.

Είναι επίσης λάτρης διαχειρίστρια του λογαριασμού μας στο Twitter.

Δείτε το προφίλ και τα άρθρα της στην σελίδα μας, εδώ:
➠  Κατερίνα Κανελακη

Ευχαριστούμε Για Την Επίσκεψη!

Προσπαθούμε συνεχώς να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θέλουμε να γίνουμε προορισμός ανθρώπων που θέλουν να βελτιώσουν την εικόνα του, φροντίζοντας το περιεχόμενο μας να είναι όσο το δυνατόν πιο ευανάγνωστο από τους αναγνώστες μας.

Τα Δώρα Μας

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα δυο δώρα που δίνουμε σε όλους όσους μας διαβάζουν και μας παρακολουθούν στα social media!

►  Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα!

Πρόκειται για δυο βιβλία που σίγουρα θα σας ενδιαφέρουν. Το πρώτο σας δείχνει πώς μπορείτε να χάσετε κιλά τρώγοντας (!) και το δεύτερο σας δίνει συνταγές σχετικές με όσα θα έχετε ήδη μάθει.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, πρόταση, παράπονο ή απλά θέλετε να μας σημειώσετε κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας.

Διαβάστε επίσης: