Δίαιτα Μεταβολισμού: Γρήγορο Αδυνάτισμα 10 Κιλά σε 30 Ημέρες

Η δίαιτα μεταβολισμού υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να χάσετε περίπου δέκα κιλά σε έναν μήνα. Θεωρείται ως η καλύτερη δίαιτα στον κόσμο από πολλούς διάσημους και είναι πολύ εύκολο να την ακολουθήσετε.

Δίαιτα μεταβολισμού

Ο μεταβολισμός είναι ο απόλυτος “άρχοντας” στο σώμα μας. Καθορίζει το πόσο εύκολα θα χάσουμε τα κιλά που θέλουμε και καλό θα ήταν να προσέχουμε λίγο… τις σχέσεις μας μαζί του.

Αν ο μεταβολισμός μας λειτουργεί σε κανονικές, ή ακόμα καλύτερα, αυξημένες ταχύτητες, τότε τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα.

Διαβάστε επίσης ένα ενδιαφέρον άρθρο εδώ:
http://www.fastdietplan.eu

Σήμερα θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να χάσετε πολλά κιλά σε μικρό χρονικό διάστημα, ακολουθώντας άλλη μια δίαιτα που έγινε διάσημη μέσα από το Holywood.

Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα χάνεις 10 κιλά μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, μιας και η προσεγμένη διατροφή που προτείνει, ενισχύει τον μεταβολισμό και τον κάνει να λειτουργεί στο maximum, ώστε να γίνονται σωστά όλες οι καύσεις.

Μοναδικό προαπαιτούμενο της δίαιτας είναι τα 20 λεπτά άσκηση κάθε μέρα-οποιουδήποτε είδους και οποιαδήποτε έντασης ταιριάζει στον κάθε οργανισμό!

Η δίαιτα μεταβολισμού είναι κατάλληλη από διαβητικούς και παιδιά, μέχρι χορτοφάγους!

Η συγκεκριμένη δίαιτα μεταβολισμού της Haylie Pomroy, είναι απλή και αποτελείται από 3 στάδια τα οποία επαναλαμβάνονται σαν κύκλος. Έπειτα το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να το διατηρήσουμε σαν πλάνο διατροφής το λιγότερο για 3 με 4 εβδομάδες.

Σε γενικές γραμμές, στην δίαιτα μεταβολισμού περιιλαμβάνονται:

  • Δευτέρα και Τρίτη: Πολλοί υδατάνθρακες και φρούτα
  • Τετάρτη και Πέμπτη: Πολλές πρωτεΐνες και λαχανικά κάθε είδους
  • Παρασκευή,  Σάββατο  και Κυριακή: Όλα τα παραπάνω με τη προσθήκη καλών λιπαρών και ελαίων.

Μπορείτε να χάσετε μέχρι και 10 κιλά σε 30 ημέρες χωρίς να πεινάσετε καθόλου, αφού καθημερινά πρέπει να καταναλώνετε 5 γεύματα.

Μάλιστα, ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα της δίαιτας γρήγορου μεταβολισμού είναι ότι «επιδιορθώνει» ζημιές στο μεταβολισμό που έχουν προκαλέσει οι κακές διατροφικές συνήθειες και οι κακές δίαιτες που πιθανόν έχουμε ακολουθήσει στο παρελθόν.

Η δίαιτα μεταβολισμού έχει παρουσιαστεί αρχικά στο best seller “Fast Metabolism Diet” της Haylie Pomroy το οποίο διατίθεται online από το goodreads.com

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *