Προστατέψτε Το Έντερο Σας Με Προβιοτικά

Η σύγχρονη διατροφή και οι ευκολίες που έχουμε στις επιλογές των τροφών μας, δημιουργούν προβλήματα στο παχύ έντερο και κάνουν τα προβιοτικά απαραίτητη προσθήκη στα συμπληρώματα που μπορεί ήδη να παίρνουμε.

Προστατέψτε Το Έντερο Σας Με Προβιοτικά

Τα προβιοτικά είναι βακτήρια που βρίσκονται ήδη στο έντερο μας, αλλά αν πάρουμε για παράδειγμα μία αντιβίωση μπορεί να καταστραφούν όλα.

Γι’ αυτό, λοιπόν, θα πρέπει κανείς να κάνει αποκατάσταση, τον λεγόμενο αποικισμό. Γιατί αν δεν γίνει η σωστή αποκατάσταση, δημιουργείται πληθώρα μακροχρόνιων παρενεργειών.

Τα προβιοτικά βρίσκονται σε τροφές όπως είναι το γιαούρτι, το οποίο αποτελεί μία καλή πηγή προβιοτικών. Γι’ αυτό και όταν παίρνουμε αντιβίωση ο γιατρός μας συνιστά να τρώμε και γιαούρτι.

Το γιαούρτι περιέχει εκατομμύρια προβιοτικά, αν όμως θέλουμε να πάρουμε δισεκατομμύρια προβιοτικών για να κατοχυρώσουμε τη χλωρίδα του εντέρου μας υπάρχει και η επιλογή της κάψουλας που μπορεί να ενισχύσει τη λειτουργία των φυσικών προβιοτικών.

Για τη σωστότερη αποκατάσταση, γίνεται παράλληλη λήψη φυτικών ινών με τα προβιοτικά. Γιατί όπως ο γεωργός σπέρνει και οργώνει, έτσι πρέπει να κάνουμε κι εμείς για να ενισχύσουμε τον οργανισμό μας.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε έναν πλήρη οδηγό αποτοξίνωσης και χρήσης προβιοτικών!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *