3 Προβλήματα Που Θα Έχετε Αν Χάσετε Πολύ Γρήγορα Βάρος

3 Προβλήματα Που Θα Έχετε Αν Χάσετε Πολύ Γρήγορα ΒάροςΑποκλείεται να μην έχετε δει αυτές τις διαφημίσεις που υπόσχονται γρήγορο αδυνάτισμα μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Δεν θέλω να μιλήσω για την αποτελεσματικότητα των συμπληρωμάτων που διαφημίζονται.

Αν θέλετε, διαβάστε το άρθρο μου σχετικά με την αποτελεσματικότητα των χαπιών αδυνατίσματος στο Fitmeup.eu. Σήμερα θα μιλήσουμε για τα πιθανά προβλήματα που θα έχετε αν καταφέρετε κάτι τέτοιο.

Σκοπός του άρθρου μου είναι πάνω από όλα, να καταλάβετε ότι αν κάνετε μια δίαιτα express το πιθανότερο είναι να μειώσετε τα διατροφικά στοιχεία που είναι απαραίτητα στον οργανισμό σας για την ομαλή λειτουργία του.

Ίσως στην καλύτερη περίπτωση να μειώσετε πάρα πολύ τις θερμίδες που τρώτε και –ειδικά αν γυμνάζεστε- να φτάσετε γρήγορα στην εξάντληση και να παρατήσετε την προσπάθεια σας στη μέση. Μήπως σας είναι γνωστή αυτή η ιστορία;

Τα Προβλήματα Με Το Γρήγορο Αδυνάτισμα

Πρόβλημα #1

Σε μερικές φάσεις που χάνετε πολύ γρήγορα βάρος και κυρίως στην αρχή της προσπάθειας σας, το πιθανότερο είναι να έχετε χάσει κυρίως υγρά από το σώμα σας. Δεν θα σταθώ άλλο σε αυτό. Ξέρετε πολύ καλά πόσο σημαντική είναι η ενυδάτωση για την υγεία σας.

Πρόβλημα #2

Καθώς η πολύ αυστηρή δίαιτα σας συνεχίζεται, ο μεταβολισμός σας αρχίζει να αντεπιτίθεται στην ασιτία που τον έχετε εξαναγκάσει και φροντίζει να σας σταματήσει από την καταστροφή που έχετε ξεκινήσει.

Τα υπόλοιπα είναι επίσης γνωστά. Πολύ απλά… Σταματάτε να χάνετε βάρος!

Πρόβλημα #3

Για όσο καιρό πιέζετε τον εαυτό σας με αυτή την σκληρή δίαιτα, το πιθανότερο είναι ότι χάνετε μυϊκό ιστό. Όσο λιγότερη μυϊκή μάζα έχετε, τόσο λιγότερες καύσεις κάνετε. Όσο λιγότερες καύσεις θερμίδων κάνετε, τόσο λιγότερα κιλά χάνετε.

Όσο λιγότερο αδυνατίζετε, τόσο περισσότερο προσπαθείτε να χάσετε βάρος και πιέζοντας το σώμα σας χάνετε ακόμα περισσότερη μάζα από τους μύες σας και η ιστορία συνεχίζεται.

Γρήγορο Χάσιμο Βάρους – Bonus Πρόβλημα #4

Εντάξει. Καταλαβαίνω. Ίσως δεν σας έχω πείσει μέχρι τώρα ότι πρέπει να προσέχετε όταν προσπαθείτε να χάσετε βάρος και δεν θα σας πείσω ακόμα και αν σας πω ότι «το αδυνάτισμα δεν είναι 100άρι. Είναι μαραθώνιος». Δεν παχύνατε σε λίγες μέρες και σίγουρα δεν μπορείτε και δεν πρέπει να χάσετε τα κιλά που θέλετε μέσα στο μικρό αυτό χρονικό διάστημα.

Το πρόβλημα που σίγουρα θα πρέπει να σας απασχολήσει είναι ότι θα διαταράξετε τη λειτουργία του ανοσοποιητικού σας συστήματος και θα εκθέσετε τον οργανισμό σας σε προβλήματα μεγαλύτερα από αυτά της παχυσαρκίας. Θα χαλάσετε το εργοστάσιο που έχετε μέσα στο σώμα σας και μετά οι επιλογές σας για να χάσετε βάρος θα είναι πραγματικά περιορισμένες.

Για σκεφτείτε το λίγο καλύτερα.

Τι Πρέπει Να Κάνετε

Ήρθε η ώρα για να μιλήσουμε για τον χρυσό κανόνα στο αδυνάτισμα… «Μην χάνετε πάνω από 1 κιλό την εβδομάδα». Το ξέρω ότι μπορείτε να χάσετε περισσότερα, αλλά τι να κάνουμε.

Όλοι οι ειδικοί έχουν συνωμοτήσει μεταξύ τους και συμφώνησαν να μας λένε ότι αυτό είναι το όριο. Δεν μπορώ να το διαψεύσω αυτή τη στιγμή.

Μήπως μπορείτε εσείς; Αν έχετε διαφορετική άποψη, αφήστε το μήνυμα σας κάτω από το άρθρο.

Η συντριπτική πλειοψηφία όσων έχουν περισσότερα κιλά από το κανονικό, τα απέκτησα μέσα σε ένα μεγααααλο χρονικό διάστημα και έχτιζαν αυτά τα κιλά «πετραδάκι-πετραδάκι» που λέει και ο αγαπημένος Νίκος Ξανθόπουλος.

Γιατί δεν καταλαβαίνετε επιτέλους ότι για διώξετε από επάνω σας τα περιττά κιλά, πρέπει να κάνετε το ίδιο χρονικό διάστημα και την ίδια, σταθερή, καθημερινή προσπάθεια που κάνατε για να τα πάρετε;

Αρκεί να σκεφτείτε ότι αν χάνετε 2 κιλά μόνο τον μήνα, του χρόνου τέτοια μέρα θα κάνετε μπάνιο στην θάλασσα, έχοντας χάσει 24 ολόκληρα κιλά! Καθόλου άσχημα ε;

Για άλλη μια φορά, ευχαριστώ για την αγάπη που μου χαρίζετε με τα share που κάνετε στα άρθρα που γράφω.

Καλή συνέχεια!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *