Πώς Θα Χάσετε Βάρος;

pos-tha-hasete-varosΤο να προσπαθείτε να χάσετε βάρος μπορεί να είναι πολύ αγχωτικό, ειδικά εάν δεν έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Αν ψάχνετε για νέες ιδέες για το πώς θα πλησιάσετε το ιδανικό σας βάρος, έχετε βρει το άρθρο για σας. Συνεχίστε να διαβάζετε, έτσι ώστε να μπορείτε να πάρετε μια νέα άποψη για το πώς θα ρίξετε τα ανεπιθύμητα κιλά.

Αν θέλετε να μειώσετε το επίπεδο άγχους όταν πρόκειται για τους στόχους απώλειας βάρους σας, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Όταν πρόκειται για απώλεια κιλών, δεν θα πρέπει να περιμένετε να χάσετε περισσότερο από μισό έως ένα κιλό το πολύ την εβδομάδα. Αυτό δεν είναι το μόνο που θα πρέπει να περιμένετε, είναι επίσης το περισσότερο για το οποίο θα πρέπει να αγωνιστείτε. Οτιδήποτε πέρα από αυτό μπορεί να είναι επιβλαβές για την υγεία σας.

Επίσης, θα πρέπει να είστε ρεαλιστές σχετικά με το τι μπορείτε να επιτύχετε κάθε μέρα όταν πρόκειται για άσκηση. Καθορισμός των στόχων που είναι άπιαστοι θα σας προκαλέσει μόνο να αισθάνεστε σαν να αποτυγχάνετε συνέχεια. Να είστε όσο ρεαλιστές μπορείτε, αλλά να είστε και ανοικτοί στις προκλήσεις. Αν θέλετε να βρείτε την επιτυχία, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον πρωτεύοντα κανόνα.

Πώς θα χάσετε βάρος;

Κρατήστε αρχείο της προόδου σας. Αυτό έχει πολλά οφέλη . Καταρχήν, μπορείτε να δείτε ποια πράγματα σας έχουν βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας και ποια έχουν γίνει εμπόδια στην πρόοδο σας. Επίσης, μπορείτε να δείτε την πρόοδό σας επί χάρτου μπροστά σας. Αυτό μπορεί να βοηθήσει, να σας υπενθυμίσω ότι ακόμα κι αν δεν έχετε φτάσει στον απώτερο στόχο σας, έχετε πάρει πολλά ευχαριστήρια στο δύσκολο έργο σας.

Επιβραβεύστε τον εαυτό σας συχνά. Η απώλεια βάρους θέλει πολύ αυτοέλεγχο και σκληρή δουλειά. Καθώς εργάζεστε προς τον απώτερο στόχο σας, θα πρέπει να ανταμείψετε τον εαυτό σας σε προκαθορισμένους χρόνους. Μπορείτε, για παράδειγμα, να ανταμείβετε τον εαυτό σας κάθε φορά που χάνετε δέκα λίβρες. Κάνοντας αυτό θα ενισχύσετε θετικά τις συμπεριφορές που σας έφεραν εκεί που είστε και θα σας δώσει μία καλή αιτία να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτές τις συμπεριφορές. Μην ξεχνάτε να ανταμείβετε τον εαυτό σας, το αξίζετε.

Αθληθείτε κάνοντας πράγματα που ήδη απολαμβάνετε να κάνετε. Αυτό θα βοηθήσει να το νιώθετε λιγότερο σαν έργο και περισσότερο σαν μία διασκεδαστική δραστηριότητα. Αν σας αρέσει αυτό που κάνετε, είναι επίσης πιθανότερο να το επαναλάβετε. Ωστόσο, αν η άσκηση ρουτίνας σας φαίνεται σαν αγγαρεία, οι πιθανότητες είναι ότι σιγά-σιγά θα μειώσετε την συχνότητα που θα το κάνετε. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε κολλήσει με το σχέδιο άσκησής σας, πρέπει να συμπεριλάβετε δραστηριότητες που ανυπομονείτε. Η άσκηση δεν χρειάζεται να είναι βαρετή, και είναι δική σας ευθύνη να σιγουρευτείτε ότι δεν είναι.

Όπως μπορείτε να διαβάσετε στην αρχή του παρόντος άρθρου, η απώλεια βάρους μπορεί να είναι μια εξαιρετικά αγχωτική διαδικασία για σας, αλλά δεν πρέπει να είναι. Για όσο χρονικό διάστημα εφαρμόζετε τις παραπάνω συμβουλές, στα προγράμματα αδυνατίσματος σας θα βρείτε την επιτυχία που περιμένετε με λαχτάρα. Τώρα αρχίστε και αναλάβετε τον έλεγχο του βάρους σας χωρίς το περιττό άγχος.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *